In zes maanden in fysieke en zakelijke topconditie

Executive coaching on the run

Programma informatie

Uw professionele en zakelijke doelstellingen behalen komt neer op zowel fysieke als mentale weerbaarheid.
De coaches van Run-to-lead hebben hiervoor een uniek programma ontwikkeld.

De combinatie van executieve (leiderschaps-) coaching en het ontwikkelen van uw fysieke conditie met behulp van looptraining,  zorgt ervoor dat u binnen zes maanden sterker en gezonder wordt en daadkracht en stressbestendigheid ontwikkelt.

Dit programma is daarmee een investering met een hoog en blijvend rendement voor de rest van uw carriére en uw privé-leven.

Direct naar:  | ProgrammaCoaches | Inschrijfprocedure

Praktische informatie

De coaching bestaat uit 10 individuele sessies bij de inspirerende locatie van het Center of Generative Leadership aan de Nieuwegracht in Utrecht. Het eerste gesprek is een wederzijdse kennismaking . Hierna stellen we gezamenlijk uw persoonlijke doelen vast voor de rest van het programma.

In de tweede sessie gaan we aan de slag met de uitkomsten van het Life Style Inventory (LSI) assessment rondom uw stijl van leiderschap en beïnvloeden. Dit is een wetenschappelijk onderbouwde methode die inzicht geeft in de de denkstijlen die de basis vormen voor menselijk gedrag en aangrijpingspunten geeft voor gedragsverandering en ontwikkeling.
Op basis van de uitkomsten van de LSI begeleiden we u in acht coachings-sessies bij het behalen van uw doelstelling.

Deze gesprekken vinden plaats in een ritme van 1 x per 3 a 4 weken.

Het sportieve gedeelte bestaat uit een sportmedische keuring en vijf gezamenlijke trainingen met andere deelnemers van dit programma. Er wordt gebruik gemaakt van de technologie van Polar. Bij aanvang van het traject ontvangt u een Polar M400 sporthorloge.

De loopcoach gebruikt de informatie die hij hiermee verkrijgt om voor elke deelnemer trainingsschema op maat te maken.
Tijdens de gezamenlijke trainingen zijn er ook korte introducties van experts over warming-up, voeding, loophouding, krachtoefeningen, cooling down en wedstrijdvoorbereiding.

Afstemming van het Mentale en het Fysieke programma.

U hebt één vertrouwd contactpersoon (coach/trainer) gedurende alle stappen van het programma van intake tot en met evaluatie.

Uw contactpersoon organiseert zowel de gezamenlijke trainingen als de management coaching en coördineert de sportmedische keuring, de afstemming met de andere professionals en het assessment van Life Style Inventory

Specifieke Programma-informatie:

Achtergrond bij de LSI kun je vinden op de site van Human Synergistics; Doedijns Consulting.

Loopschema’s worden per maand gemaakt op basis van feedback vanuit het Polarplatform en de terugkoppeling van u als deelnemer over uw ervaringen.

Waar nodig is het ook mogelijk een voedingsadvies op maat te krijgen.

Inschrijfprocedure

Individuele aanmelding

U kunt zich aanmelden via het aanmeld formulier en zult dan een uitnodiging krijgen voor een eerste gesprek. Daarnaast krijgt u een uitnodiging voor een medische keuring, zodat u weet hoe uw conditie is aan het begin van dit traject.

U weet dan meteen of het fysiek verantwoord is met dit traject van start te gaan.
Wanneer uit de medische keuring duidelijk wordt dat het om de één of andere reden niet verantwoord is om intensief te gaan sporten, vervalt uw inschrijving.

Kosten:
De kosten voor het totale traject inclusief fitheids test, assessment, polar hartslagmeter, maatwerk hardloopschema, coaching en de maandelijkse gezamenlijke trainingen inclusief lunch en lezing zijn €.5975,- (exclusief 21% BTW)

 

Aanmelding team of organisatie

Het is voor u ook mogelijk om zich als team aan te melden.  Voor u als team wordt dan  een maatwerktraject ontworpen, waarin evt. ook andere doelen als teamontwikkeling kunnen worden opgenomen.

h

Direct inschrijven

Schrijf je direct in via de website

Inschrijven

h

Direct inschrijven

Schrijf je direct in via de website

Inschrijven

Neem contact op met programmacoördinator

Contact of persoonlijk advies?

Neem contact op met programmacoördinator Marjolein Hamer

0624753728

Brochure downloaden

Alle informatie in één duidelijk overzicht

brochure downloaden

Wij hebben eerder gewerkt voor

Gewerkt voor KMPG
Gewerkt voor snow.nl
Gewerkt voor Provincie zeeland
Gewerkt voor Mentavitalis

Klaar om te beginnen?

Schrijf je in om aan het programma deel te nemen of download de brochure om meer te weten.
Direct inschrijvenbrochure aanvragen