Over ons - de Coaches

Door wie wordt je gecoached bij Run-to-Lead?

Basisteam Run-to-lead

Het basisteam bestaat uit Marjolein Hamer, Rob Veer en Miriam van Reijen. Daarnaast zal er waar passend en gewenst gebruik gemaakt worden van coaches en trainers met aanvullende kwaliteiten uit het netwerk van Run-to-lead.

Marjolein Hamer

Marjolein Hamer

Programmaleider

Programmaleider is Marjolein Hamer. Zij heeft 20 jaar ervaring met het begeleiden van leidinggevenden. Eerst als coach bij KPMG Management Career Consulting, later KPMG People Solutions en vervolgens  als zelfstandig ondernemer. Ze coacht artsen, advocaten, managers in profit en non-profit organisaties, teams en directies. Ze heeft een licensie voor werken met LSI, is looptrainer, yogadocent en heeft trainingen gedaan bij Wim Hof. Ze liep dit jaar de Rotterdam Marathon.

Rob Veer

Rob Veer

Looptrainer

Rob Veer (1957) gaf op 16-jarige leeftijd zijn eerste atletiektraining. Sindsdien traint en coacht hij vele atleten, van recreatieve beginners tot wedstrijdatleten op nationaal en internationaal niveau. In 1999 begon hij met het begeleiden van hardlopers en triatleten via internet. Hij maakt onervaren sporters wegwijs in de do’s en don’ts van verstandig en effectief trainen en leert de ervaren lopers de fijne kneepjes van hun sport. Hij is als trainer en schrijver verbonden aan het hardloopmagazine Runner’s World en werkt als free-lancer voor de Atletiekunie. Binnen het run-to-lead programma maakt hij voor u een op maat gemaakt trainingsplan. U krijgt een schema op basis van je startconditie, het door u gestelde doel en uw agenda. U kunt met Rob via de mail en eventueel telefonisch overleggen. Zo nodig past hij uw schema tussentijds aan. Rob zal enkele lezingen verzorgen over uiteenlopende onderwerpen, zoals trainingsopbouw, de voorbereiding op deelname aan een wedstrijd en het stellen van realistische doelen.

Miriam van Reijen

Miriam van Reijen

Bewegingswetenschapper Voedingsdeskundige

Miriam van Reijen (1983) studeerde Ontwikkelingseconomie in Wageningen en Bewegingswetenschappen aan de Vrije Universiteit in Amsterdam. Na haar studie verlegde ze haar focus naar de atletiek en haalde als ambitieuze atlete in 2009, 2010, 2011 en 2014 het podium tijdens de NK marathon en duathlon met een persoonlijke beste tijd van 2h41. Naast het lopen richtte zij haar eigen bedrijf op, waarbij ze presentaties verzorgt over voeding, hardlopen en training en schreef ze het Hardloperskookboek (AP, 2013). Echter, het doen van onderzoek bleef aan haar trekken en in 2013 keerde ze terug naar de VU om te promoveren. Miriam woont, traint en werkt in Amsterdam. Binnen het Run-to-lead programma geeft ze presentaties over voeding, bewegen en doet ze waar nodig en gewenst een voedingsanalyse.